Tenir una amant com tu

No m'esperava un dia publicar aquestes interioritats davant 30,000 espectadors presencials i 14,000 en què en el paral·lel dels feeds passen mensualment per aquest espai. Però les voltes de la vida i l'últim any han tret una sèrie de prejudicis del tapet del que diria convencional, així que sense més explicacions que sonen innecessàries, aquí va:

Si hagués de començar per alguna cosa, ho faria per la teva immediata reacció cap als meus gestos. m'encanta saber com respons davant el rose subtil dels meus dits, mentre amb una mà sostinc el teu corbada esquena i amb l'altra busco els botons del front, vegades amb els rovells, vegades amb les ungles, per sorprendre en els teus respostes que trepen els meus retines i es filtren en crits planyívols iniciant per l'encèfal i acabant a la base de l'hipotàlem.

Però això no és tot el que estima de la teva companyia. Va més enllà d'això i es resumeix en la forma com veig el món des dels teus ulls. Està en la secreció amb que em mostres el lloc fins on hem arribat, en la facilitat amb que trobo el camí per obligar-me voluntàriament a tenir-te a prop i el deliri que significaria no tenir-te més. Hi ha màgia en tot això, quan penso tots aquests anys malmesos en un esforç per el pràctic, per la fluïdesa amb què trobo el senzill de la vida pel teu guspira; per les pessigolles que em deixes a l'estómac i les que expresses amb les meves en el teu ventre, cada matí, cada tarda, cada nit, a la sala, en l'acte, a la cuina, al porxo ... i fins al restaurant .

En un moment em va costar entendre els teus punts sensibles, inclusivament vaig arribar a pensar que no haurien suficients. No obstant això, després dels roses dissimulats a les corbes de la teva geometria, em vaig arribar a convèncer que gairebé tot està en el punt clau de la teva frontal, just a la part baixa. Sigui que estiguis en posició inversa o convencional, just allà és on radica el sentit holístic d'aquesta màgia, amb aquestes cosetes que he après en la mesura que investigo, aprofundeixo i la teva resposta davant els canvis no només de posició.

En conclusió, gaudeixo de tu és aquest halo de substància que provoques quan et veig, quan et rós, quan et cobreixo, quan et destapo, quan et connecto. Amb un simple toc ets allà, recarregada i connectada encara que no et hagués vist tot el dia. I pensar que un dia menyspreï la teva senzillesa, la que ara inspira un romanç que espero no s'atenuï davant les bondats que m'expliques de la teva germana i les subtils suggeriments que m'has donat en moments pic; no sé si per l'èxtasi o l'estima real que tens a la teva família.

És emocionant tenir una Ipad. Qualsevol mal entès hi va atribuirem a la lectura lleugera o al morbo particular.

One Reply to "Tenir una amant com tu"

 1. Per un moment vaig creure que el bloc perdia el seu sentit, em va transportar a una freda nit d'hotel de muntanya en un vell poema d'autor anònim que aprofito a deixar aquí perquè la recordin els amants de la música a la iPad.

  Nit còmplice ...
  de tot ... per a tot ... en tot ...
  amarada de tu ...
  estàs a les meves mans ...
  en els meus llavis ...
  en els meus ulls ...
  en la meva llengua ...
  en el meu alè ...
  la teva olor ...

  Còmplices d'una nova forma d'estimar ...
  on es deixen portar pel sentir ...
  sense restriccions ...
  sense prejudicis ...
  sense pudors ...

  Dos cossos en el lliurament se senten ...
  es modelen ...
  es descobreixen ...
  el petó furtiu aprenent ...
  però el desig, l'amor i l'excitació et torno expert ...

  Tant desig contingut per tant de temps ...
  que a la trobada aquesta voràgine explota amb un simple petó ...

  Els teus petons ...
  És que hi ha altres millors?
  Suaus ...
  tendres ...
  forts ...
  poderosos ...
  intensos ...
  l'excitació neix tan sols a la fricció d'ells ...

  exorbitant excitació
  que a la meva ment abandona,
  impetuosa em vist d'ella
  i deixo que em arrossegament al teu cos ...

  Descomunal passió que desperta
  la teva mirada ... les teves carícies ... els teus petons ...
  I l'univers va esclatar
  i només tu i jo vam ser responsables ...

  No em vaig anar ... no et vas anar ... ancorat vas quedar en mi.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc té validesa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen les dades dels teus comentaris.