Arxius per

Oci / inspiració

Pensaments i idees de l'autor de geofumadas

Esri publica Smarter Government Workbook per Martin O'Malley

Esri, va anunciar la publicació de Smarter Government Workbook: A 14-Week Implementation Guide to Governing for Results per l'ex governador de Maryland Martin O'Malley. El llibre destil·la les lliçons del seu llibre anterior, Smarter Government: How to Govern for Results in the Information Age, i presenta de manera concisa un pla interactiu, fàcil de seguir ...

Sortir de Veneçuela a Colòmbia - El meu odissea

Alguna vegada han arribat a sentir el cos sense ànima? Jo sí que ho he sentit darrerament. L'organisme es converteix en un ens inert que només sents que viu perquè respira. Es que ha de ser complicat d'entendre, i més encara quan abans tendia a vanagloriar com una persona positiva, plena de pau espiritual i ...

UPSOCL - Un lloc per inspirar-

La seva interfície és simple, sense barres laterals, sense anuncis, tot just un formulari de cerca i un menú gairebé invisible amb cinc categories. Es tracta del lloc d'origen hispà parlant UPSOCL, dedicat a compartir coses que són importants per al món. Coses que inspiren, coses que intriguen, i les coses que haurien de ser vistes. La seva ...

Gairebé l'última carta als meus col·laboradors ... no em vaig anar

geofumadas
Just avui fa deu dies, com vostès saben, vaig deixar de signar els tràmits relacionats amb un projecte que em va tenir ocupat i inspirat durant set anys. Segur s'hauran quedat esperant una explicació, doncs tot just un parell de persones molt properes els van saber uns dies abans, tot i que estava planificat des del dia que vaig decidir ...

... per ara ...

geofumadas
Just quan la nostàlgia de canviar de context comença a gratar ... els comparteixo una de les millors comiats que he vist de part d'un dels meus mentors. Com que no em venia de gust incloure-al correu general i institucional de comiat (sou una altra cosa) us comento que: Sent les 09:30 del dia 28 de juny de l'...

Vbookz, el millor lector en àudio per iPad / iPhone / iPod

Les aplicacions de lectura en veu alta ens estan canviant la forma de gaudir dels llibres, indubtablement. En el particular, sempre m'ha agradat assaborir el remarcat i notes a el marge amb un llibre real, aturar-me i llegir a poc a poc per rumear la bona prosa. Però mai es va acudir d'anar de viatge podria ser ...

cartitas

Reciclatge de les meves nits solitàries a Guatemala, just ara que estic per sortir cap allà els deixo alguna cosa perquè s'entretinguin. L'es, no omple l'obsessió per la tecnologia ... però existeix. Ella era una dolça nena d'ulls negres i cabell llis fins a les espatlles, de les privilegiades familiars d'empleats de l'internat ...

La inclusió de l'aspecte social, en els processos de formació tècnica

Aquesta setmana conversava amb un dels meus col·laboradors, i fèiem una mica d'història sobre els cabells blancs que ens porten els anys en aquests processos de desenvolupament -més les meves que la que suporta la seva calvari. Li explicava com l'evolució de les meves distraccions va fer que mutés de el camp artístic a l'Enginyeria i després cap ...

Com connectar-se a Internet en zones retirades

Sempre em vaig preguntar què faria si em toqués anar a viure a un petit poble, on l'accés a la connectivitat que gaudim a la ciutat és limitat. Més ara que les nostres manies per la interacció que va venir amb Internet fa que estiguem molt pendents dels missatges nous de correu, novetats en xarxes socials ...

32 anys després, connectar fils, tancar cicles

El viatge d'aquesta vacances d'estiu ha estat més que un simple alleujament de l'estrès. No només per a mi, ho ha estat per a la resta de la meva família que em va acompanyar. A vegades l'analogia que els fils es connecten, sembla ser tan real, que falta temps per a la reflexió. La calor d'estiu ...