Els 5 estats de la matèria

5 estats de la matèria

Benvolguts amics, hagués volgut deixar anar un poema d'aquests que em regiren la nostàlgia, però serà un altre dia. Per ara gaudint unes vacances que costar arribessin, Aquí alguns detalls superficials.

  • La meva filla va tenir el seu primer curs per anar en bicicleta sense llantes de suport ... i jo hi vaig ser.
  • El meu fill es va gastar mig dia fent exercici amb la Wii fit, jo ho vaig intentar però aquest animal em diu que estic passat 21 lliures.
  • Jo, menjant al gust tamalitos de Cambray, m'espera un gall d'indi de fer i amanida de papes com m'agrada, amb poma. Escoltar uns cohetillos, perquè aquí no és prohibit encara i guardar espai que demà faran una sopa marinera de les grosses.
  • Per la resta, dormir fins a les 9 am per reposar les 6 setmanes desvetllament. Aixecar-me a veure que finalment tornar Francisco J el del fòrum de Gabriel Ortiz i gaudir un mòdem que connecta amb la mínima senyal mòbil.
  • La Aspire One és meravellosa per això, i per jugar una mica, provant ArcGIS 9.3, increïblement ho suporta amb molta potència aquesta joguina.

De passada els desitjo un bon nadal.

3 Replies to "Els 5 estats de la matèria"

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc té validesa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen les dades dels teus comentaris.