Problema 2: Acer Aspire One: No es connecta Skype

Ja abans vam veure com resoldre el problema del so de l'Acer Aspire One, ara he hagut de batallar perquè de sobte no va ser possible connectar-se a Skype, així de sobte.

Perquè ús Skype

Vaig entrar inicialment com a aficionat però després que he d'estar viatjant molt i atendre les tasques dels meus fills per les nits, la conversa amb àudio i vídeo inclòs és estupenda. Només ocupen acostar-me el llibre de tasques, i els puc explicar com fer-les, o revisar si estan bé.

Com em toca viatjar fora del país diverses vegades per any, em vaig convèncer per prendre un pla, per diverses raons, entre elles:

 • Em surt més barat parlar per Skype a altres països, fixos o mòbils des 2 centaus de dòlar. Usant targetes prepagament d'un proveïdor de telefonia mòbil camina fins 10 vegades això (les locals).
 • Vaig poder tenir un nombre fix mentre vaig estar de viatge als Estats Units.
 • Puc pagar amb Paypal, i d'aquesta forma redimir aquesta plata que m'arriba pro patrocinis, però que no puc transferir a un compte bancari perquè el meu país no aplica.

Però de sobte: plop !, no es connectava.

possibles solucions

Els ajuts enllaunades de Skype diuen moltes possibilitats, que un servidor intermediari, que el port estigui bloquejat, que el port 80 necessiti ser exorcitzat ... etc.

skype problemes per connectar- Però bé, és important fer les proves bàsiques, per exemple: és possible que hi hagi un conflicte al port que fa servir la càmera web integrada a la Acer Aspire One, amb l'Skype. Per a això, cal treure l'opció que els ports 80 i 443 siguin predeterminats.

Això es fa a la interfície de Skype, "eines, opcions de connexió", desactivar l'opció i col·locar-li un port a discreció. Aquesta solució no només s'aplica a les Aspire One, sinó a qualsevol ordinador utilitzant Windows.

la batalla

Però la sortida no va ser mai això, em considero burlat per les dues hores que vaig batallar veient que podria ser, amb el meu fill a l'altra banda esperant que l'ajudés amb la tasca d'angles complementaris. Vaig recórrer a la regla comuna: que vaig instal·lar des de l'última vegada que va funcionar.

Aquesta petita màquina no és per a instal·lar molts programes, la qual he dit abans. Cal tenir-la lliure de coses que van a fer carregar la seva memòria, així que era fàcil saber que havia instal·lat últimament.

skype problemes per connectar- Era el Panda Antivirus, que al que havia recorregut per emergència. Per alguna raó, aquest antivirus que és molt bo, té seriosos problemes per configurar les excepcions del Proxy i si troba un programa extra que li fa competència, sembla que bloqueja totes les possibilitats. Se suposa, que es resol així:

"Inici, panell de control, tallafocs de Windows"

Entrant aquí s'activa a la pestanya "excepcions", deixant que Skype sigui permès. Però encara que ho vaig intentar de mil maneres, mai va funcionar.

Llavors, desinstal·leu el Panda, mentrestant, imatges (9)vaig treure la connexió a Internet per a evitar que em passés qualsevol desastre estant sense antivirus. després vaig instal·lar Kaspersky, El que normalment ús, i pel que vaig pagar $ 29 dòlars, molt menys del que val la meva informació.

Conclusió

No és recomanable tenir dos antivirus en una mateixa màquina, ja que un pot bloquejar les rutines de l'altre, generalment l'actualització automàtica.

En fi, si et trobes que l'Skype no es connecta, l'adequat és revisar si l'antivirus és el culpable.

3 Replies to "Problema 2: Acer Aspire One: No es connecta Skype"

 1. tinc un problema amb el meu skype, no em deixa connectar-me des del meu ordinador i des d'altres si em deixa connectar ami compte, sap algú el que puc fer

 2. doncs ... tinc un problema similar, porto canviant el model abans dels 7 dies, a causa que quan inicio una conversa de trucada de vídeo, aleatòriament, i de tant en tant es queda totalment enxampada xiulant un soroll com si estiguéssim pressionant una tecla sense parar i no hi ha forma de despillarla si no és de la forma de mantenir pressionat el botó d'encesa 4 seg ...
  provés la opció dels ports de skype, per veure si és algun tipus de conflicte amb els moviments de la camarita ... no ... si al cap de 5 dies més d'aquest nou que m'han donat avui segueix igual, resistere a la acer ASPIRE ONE.

  Si algú li pas i ho soluciono ... si us plau avisar com

  Salutacions

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc té validesa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen les dades dels teus comentaris.