Canviar majúscules a minúscules amb Microsoft Word i una mica més

imatges (6) Word 2007 i la seva ribbon, com AutoCAD ens va deixar algunes coses fora de control en els moments que tenim pressa.

el problema

Estava buscant convertir text de minúscula a majúscula, que abans estava a un clic al menú. Ni idea on està, i si hi és no tenia prou paciència, així que em vaig posar a provar combinacions de tecles, shift, ctrl, alt, i les funcions F2, F4, etc.

Finalment (tarda) em van bufar que és Shift + F3.

minúscules a majúscules word 2007

Es selecciona el text, després Shift + F3, i en primera instància es mostra amb majúscules només les primeres lletres del text:

minúscules a majúscules word 2007

Si s'aplica de nou Shift + F3 es torna majúscula tot:

minúscules a majúscules word 2007

L'altre problema

Sense adonar-me que tecla va ser, es em van activar uns caràcters rars de claudàtors en les imatges, els hipervincles, peu de pàgina, negreta ... res era igual, només em portava a la memòria el que fèiem a la pantalla blava de Word Perfect.

minúscules a majúscules word 2007

Això passa perquè es van activar els codis de camp. Caldria veure el patiment que vaig passar, doncs per més que vaig voler, amb tot i els meus coneixements de geofumar al sublim em va ser impossible fins que vaig buscar una connexió a Internet.

Per activar o desactivar s'usa Alt + F9

minúscules a majúscules word 2007

En cas de voler canviar majúscules a minúscules amb Excel, es fa amb les següents funcions:

Ma- jusc per passar a majúscules

MINUSC per passar a minúscules

NOMPROPIO per deixar en majúscula la primera lletra

Suposant que la cel fos la A2, llavors:

= Ma- jusc (A2) Canvia el text a tot MAJÚSCULES (JUAN CARLOS PERDOMO)
= MINUSC (A2) Canvia el text a tot minúscules (juan carlos Perdomo)
= NOMPROPIO (A2) Canvia el text a tipus títol (Juan Carlos Perdomo)

7 Replies to "Canviar majúscules a minúscules amb Microsoft Word i una mica més"

 1. Gràcies per posar el dels hipervincles i les imatges en claudàtor !!!, fa com un any que estava veient entre claudàtor i en cap costat sortia com canviar-los

 2. I ... .Per casualitat sabra algú com passar una imatge a «Marca d'Aigua» ?. Al Word anterior simplement seleccionava la imatge, seleccionava «Format d'Imatge» i alli simplement i sense molta feina elegia «Marca d'Aigua». Ara no, ara cal anar «temptejant» fins a aconseguir el que una vol. Es que hi ha programaris per modificar imatges, però abans no tenia per que utilitzar-los. Es que té «Marca d'Aigua», però per «Fons de pàgina», no em serveix així.
  Si algú sap on aquesta aquesta aplicació, li agradecere.
  Salutacions des Carracas, Veneçuela.

 3. Hola Mònica, aquesta opció de passar d'minúscula a majúscula hi és, però no al revés, de majúscules a minúscules o majúscula la primera lletra de les paraules.

 4. Jo llavors sóc l'única que pensa diferent, ho estic recomanant a tots els meus compareños, em sembla molt intuïtiu i amb grans facilitats a l'hora usar funcions específiques, per exemple, si estàs amb una taula, tens totes les opcions a la barra d'eines a mà, que amb només passar el cursos et donen opció a veure el resultat, si estàs amb imatges també, i així amb tot. I el problema que comentabais de les MAJÚSCULES, no ho trobo tan rebuscat: selecciones el text que vols passar a majúscules, i al menú de icio, dins el requadre de Font, tens una fechita que pots desplegar, se t'obre una finestra on apareixen totes les opcions, i una d'elles és MAJÚSCULES.

 5. Per això, Jo, estimat amic utilitzo el Word 2003 .... i tota la seva Suite.
  Segons MS el canvi en la seva anterior suite, que crec es dic 2005, va estar basat en «estudis realitzats sobre el comportament dels usuaris ... bla, bla, bla».
  La veritat és que la seva «focus group» en el meu opinion no va conduir a bons resultats. Jo faig servir la suite Office des del 95 i em s'acostumi a tots els seus dreceres que mai van canviar .... fins a aquestes dues ultimes suites.
  La frustació que tenia quan volia buscar l'opció i no la trobava.
  Així que ho solucioni carregant el 2003 en el meu PC. És clar, si en una altra trobada algú «actualitzat», ni manera, tot i que va descobrir certs usos de l'clic dret que em van donar resultats.

  CONCLUSIÓ: Aquestes ultimes Suites no són el intuïtives que ells plantegen i haurien ja haver tret les seves conclusions. En fi ...
  Salutacions des de Perú
  Nancy

 6. sento el teu patiment com si fos meu ;-), jo també l'odio i tot em porta molt més temps que abans, i amb excel i access és encara pitjor

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc té validesa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen les dades dels teus comentaris.