Karmacracy, un dels millors complements per a blogs i xarxes socials

Els que tenen un bloc, una pàgina de Facebook o un compte de Twitter potser s'han fet aquestes preguntes:

Quantes visites arriben a partir d'un dels meus tuits?

Quants visitants arriben la primera hora després que anunci un enllaç a la meva pàgina de Facebook?

Com programar un tweet just avui a les 10: 35 del matí?

De quin país tinc visites quan apunt un enllaç a Linkedin?

Com enviar un avís d'una vegada a diversos comptes de Tweeter, Facebook i Linkedin al mateix temps?

Just per aquestes preguntes hi Karmacracy, una iniciativa d'emprenedors hispans que aspira que no només tinguem activitat en xarxes socials, sinó que també ens divertim.

karmacracy

A l'inici no em va semblar tan interessant si es tractava només d'una cosa que pressionés per mantenir una influència basada en karma, però en el meu cas va resoldre algunes de les meves expectatives com ara:

Horaris de major impacte

Usualment jo escric els meus articles a les 11 de la nit, hora en què que la meva capacitat productiva és més eficient quant a inventar sense més distraccions que la TV en background i música andina suau al mòbil. Però si avís que l'article ha estat publicat, l'impacte que tindré serà menor perquè els usuaris d'Amèrica dormen i veuran l'avís al matí juntament amb altres més que van arribar després del meu. Mentre que si ho publico a les 10 del matí de l'endemà; horari en què els seguidors d'aquest costat del toll estan a les seves oficines prenent un bon cafè i els d'Espanya pensant que fer la resta de la vida que encara comença, veuran l'anunci immediatament i si val la pena, segur aniran al lloc.

karmacracy geofumadas

Així que Karmacracy em permet enviar un avís en una hora que tinc provat tindré més visites immediatament.

Diversos comptes al mateix temps i en horaris programats

De vegades trobo una notícia tan interessant com per notificar-per Twitter, però també per compte de Facebook i el compte de Linkedin. S'imaginen haver d'entrar a cada compte a posterarla. Així que puc des del mòbil decidir compartir-la immediatament (o diferit) en diversos comptes a la meva selecció, de manera simultània.

Ara, si trobo diverses notícies interessants, tampoc és prudent anunciar-les juntes o amb una separació de temps massa atapeïda. En el meu cas, quan un compte em satura de 5 posteos en menys d'una hora, acabaré deixant-la de seguir, no perquè deixi de ser interessant, sinó perquè es torna massa molest. Amb Karmacracy puc decidir que aquests tres articles que vaig trobar seran posteados en horaris diferents, per exemple un a les 10 am, l'altre a les 12: 07, el següent a les 14: 35 ... en fi, inclusivament es pot programar un article per d'aquí a dos mesos, com una salutació de nadal, o del dia dels innocents.

També Karmacracy m'ha permès deixar activa meu compte malgrat que els meus viatges terra endins em deixin fora de connexió, i també per evitar entrar des del meu horari de treball.

Amb el temps ...

Hi ha més coses que arriben després, com el sistema de premis (nuts) en el qual es va creixent en la mesura que de manera natural es manté activitat. Des de les més interessants fins a les més absurdes.

Es pot conèixer quantes visites hem enviat a un domini específic i que altres usuaris també ho han fet.

Posicionar paraules clau, en base al que més posteamos. En el meu cas tinc en prioritat les paraules topografia, gis, otm, Geomàtica, mundogeo en dates recents.

Com a exemple, vegin aquest avís que vaig enviar sobre l'article de GIS Lounge, en total va rebre 79 clics, encara que gairebé el total en els minuts immediats. El 60% van venir de Twitter, el 33% de Facebook, i com es pot veure, el contingut en les xarxes socials és com les notícies al diari imprès ... tenen un impacte immediat però després cauen a l'abisme del que ja no és nou . Es pot veure que la major quantitat de visites van venir d'Espanya i els Estats Units, tot i que es posteó a les 18: 42 horari de Mèxic.

El detall es pot tenir per país per conèixer l'impacte de cada un dels comptes que tenim i igual es pot saber de comptes alienes en base al que postean.

en conclusió

Karmacracy ens sembla un dels emprendimientos més interessants provinents del medi hispanoparlant, més enllà d'un simple acortador d'enllaços seu potencial per mantenir vives comptes de xarxes socials és realment efectiu. Un dia els vaig preguntar com era el seu model de negoci, ja que el penós seria que un dia deixés d'existir i els enllaços escurçats es quedessin trencats, i em van comentar una mica com anava la idea de promoure enllaços patrocinats. El vaig veure llunyà, però una vegada que van llançar CADs em vaig convèncer que els nois tenen bastant clares les seves idees. Per ser sincer, el temps m'ha portat a poc gust pels enllaços patrocinats, però el seu criteri de filtre és interessant ja que només li arriba l'opció a comptes que tenen posicionades les paraules específiques, de manera que no es surti de la temàtica.

En definitiva, un dels millors complements per als que tenen una activitat en xarxes socials.

Anar a Karmacracy

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc té validesa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen les dades dels teus comentaris.