Geofumadas: aquí entre ens

Aquesta setmana, a part d'estar esperant una nova mainadera per als meus fills, vaig tenir l'oportunitat de trobar-me amb un amic del bloc que em va contactar abans de venir per aquestes terres i em va manifestar que desitjava una entrevista per a fins personals. geofumadas cafe Em vaig sentir molt afalagat saber que a un parell d'hores de vol em llegeix i de tant en tant promou aquestes lectures entre els seus alumnes al sud del continent; després d'un parell de tasses de cafè el protocol va acabar i vam poder parlar de temes més humans.

Amb el seu permís transmetré el més agradable de la seva conversa, que em va fer reflexionar quan corria a la tarda mentre la meva esquena intentava suar en el fred descomunal d'aquesta temporada per baixar les lliures que va poder deixar l'exquisidesa de menjars de la meva sogra.

Les nostres metes són similars

El cafè amb gust de rosquilla ens va fer riure de les bogeries del nostre president menjant meló a la TV, així com del seu en voler arreglar la crisi hondurenya sense si més no poder resoldre la de la seva gent.

I és que, en on siguis, fora d'unir-nos el terme kml, tenim aspiracions similars. Diferim en criteris morals perquè aquests canvien amb els anys i el delta de la zona UTM que ens divideix, de manera que no podrem coincidir entre el gust per tenir fills ara, cridar a l'aire les nostres creences religioses o del punt de vista social de l'esquerra.

Però tots, volem superar-nos de forma integral, volem aprendre alguna cosa nova cada dia, vendre més aquest any, tenir un millor salari, afrontar els nostres problemes de relació laboral; sigui que patim assetjament psicològic o tendim a narcizizar nostra dita, al final, tots aspirem ser menys nocius per als que causen nostre èxit.

No importa on estiguis, la meitat de les teves metes seran superades gràcies al teu esforç, l'altra meitat dependrà de l'oportunitat que li donis a altres d'ajudar-te a millorar ... igual espere jo.

Aquest bloc no es deu a mi.

Al final, la pregunta que em va fer es repetia com a l'inici, els que més escriuen en Geofumadas. En aquest parell d'anys he après que els temes han de sortir dels lectors, Si hi ha alguna cosa educatiu a les estadístiques és que es pot saber les inquietuds dels visitants; per aquesta raó, és que el contingut de Geofumadas no és més que una mica de la meva apassionant rutina barrejat amb el que altres caminen per allà preguntant.

Significa llavors que aquest bloc es no es deu al seu autor, les meves preferències no són el programari de marca, però el 2009 em vaig proposar escriure una quantitat considerable de temes sobre AutoDesk Civil 3D per equilibrar la marcada rutina amb Bentley i la demanda existent en els lectors. Igual raó per la qual per 2010 tinc planificat furgar els budells a ArcGIS 9.3 des d'una Acer Aspire One.

Les limitants de la plantilla no les puc superar, perquè prefereixo quedar-me a Cartesians que mudar-me completament al meu Geofumadas.com; a canvi, espero mantenir els lectors amb per amor al contingut. Però en el fons, a diferència del que alguns pensen, la meitat de coses de les que parlo les he après a mesura que escric, pràctica que obliga a investigar ... escric del que sol ser rutinari a la feina i del que no escric molt, és que no es molt (o gens).

I que guanyo amb el blog

Les utilitats de tenir un bloc són més enllà del reconeixement, aquestes coses, ompliran el desequilibri d'insatisfacció pròpia i coses passatgeres per l'estil. Però, en 5 anys, que possiblement aquesta modes coneguda com Blocs podrien ser un tema obsolet, indubtablement em sentiré satisfet d'haver conegut nous llocs, geofumadas kidsnous amics, nous tòpics i obert noves oportunitats per als lectors ... i per a mi. Però això, també és passatger.

Quan vaig acabar de córrer avui, em va trucar la meva dona i em va dir que sembla que ja tenim mainadera, em vaig sentir alleujat perquè dilluns acaben les meves vacances. Després de rumiar el tema em vaig sentir malenconiós, vaig trucar als meus fills que em van acompanyar tot el dia i els vaig donar aquesta abraçada que avui no els havia donat. Aquestes coses ... són eternes.

2 Replies to "Geofumadas: aquí entre ens"

  1. Gràcies Lautaro, és un gust per a mi tenir lectors del teu qualitat.

    Salutació.

  2. Hola Geofumado, saps? en algun moment fa dos anys per casualitat em vaig trobar amb aquest bloc casí acabat de sortir (crec que el teu primer post tenia com una setmana d'haver-se publicat) des de llavors l'he seguit amb deteniment i per mi és un plaer poder llegir-te i aprendre coses interessants de aquest món dels SIG. Encara més plaent és poder saber que darrere d'aquest bloc hi ha una persona tan humana com qualsevol altra (més enllà de només un excel·lent tècnic) i inclusivament saber la capacitat d'anàlisi i el criteri tan encertat que he llegit en alguns post (sobre la situació al teu país).

    Bé en resum, t'agraeixo i et admiro la qualitat del teu blog i l'esperit tan humà que li imprimeixes, et felicito per la capacitat que has desmostrat per poder sintetitzar temes tan complexos en textos simples, i finalment (i amb referència ha aquest post), considera que tens un altre amic per aca a Mèxic .....................

    Èxit per a aquest any que comença !!!!!!

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc té validesa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen les dades dels teus comentaris.