Aquest és el meu últim post

Després de gairebé tres anys d'existència del Bloc Geofumadas, 813 entrades i 2,504 comentaris, després de mes complicat de situacions estressants, sembla que tot acaba assentant-se. Aquesta vida és així, totes les passions solen ser temporals, I aquesta, sembla que va arribar a la seva fi.

Còpia de IMG_0960 Entre els temes que m'han tingut ocupat després del meu viatge a Charlotte, Finalment vaig decidir acceptar la representació de Bentley per a Llatinoamèrica, el que em fa estar molt ocupat per mantenir el ritme de publicació al que els tinc acostumats en aquest bloc, sumat a una clàusula del contracte que per sis anys m'obliga a no escriure en un bloc personal. Keith Bentley ha estat molt amable en permetre els tres mesos que vaig sol·licitar per complir 40 dies de temps sabàtic que espero fer al Tibet a partir de l'5 de gener, amb el recorregut de la Muntanya Kailas i des d'on espere enviar algunes fotos; de retorn estaré participant en les jornades de SIG lliure.

Per ara, agrair-los el seu temps i amistat. A Tomás per obrir aquest espai en Cartesians, bon amic de tota una vida; a Gabriel Ortiz, Per les seves sans consells, als amics de Geomatic Bloc per la seva exigència, Angie per la seva bona vibra en xocolata Bailable, A Nancy pel seu esforç per la traducció cap a Geosmoke, a molts altres que no esmento perquè es em pot escapar algun.

He arribat a un acord amb Cartesia, perquè aquest contingut estigui disponible durant 30 dies, temps en el qual poden descarregar-lo. Després d'això serà eliminat com a part del meu contracte; tant Geofumadas com galvarezhn passen a ser domini compartit de Bentley Systems, qui en adquirir el 79% d'accions en Manifold GIS es converteix en la meva més agressiu repte.

He decidit per tant iniciar un bloc anònim, en què estaré escrivint eventualment. Aquí poden seguir-me, Per allà els espero veure.

11 Replies to "Aquest és el meu últim post"

 1. Hey! I jo que no m'havia llegit aquest post !!! Vaig estar de vacances al desembre i em desconnecti fins per a les bromes!
  Molt bo el dels 40 dies de sabàtic pel Tibet ... jajajajaja ... quasi, quasi caic!
  Acabo de descobrir aquest post simplement perquè algú va fer clic des d'aquí al meu blog i quan el vaig veure el títol del post gairebé em dóna alguna cosa !!
  Sort que no és cert i ens regales, entre moltes altres coses, el teu sentit de l'humor
  Gràcies per recordar-te de mi i sobretot perquè et arribin les meves bones energies.
  Jo segueixo aprenent amb tu.
  Petó des del sud d'Iberia.

 2. Per aquells que encara es van quedar amb la lectura entre línies:

  -Bentley no ha comprat Manifold
  -El blog no es tanca
  -Alfredo Castejón segueix a càrrec de Bentley Mèxic

  🙂 És el costat amable de l'humor en format gml

  editor (arroba) geofumadas.com

 3. Arribava al final i em posava contenta per vós i per a mi mateix pensava, ui! allò que havia llegit no ho vaig guardar !! he de posar-me a baixar aquests articles interessants abans que tanqui la pàgina!
  Quan vaig veure aquest link «aquí poden seguir-me» vaig començar a dubtar ... què estrany!
  Igual vaig anar a on el link em portava ... molt bo el teu!

 4. Doncs compte la broma ... segur et va dir que et vas treure la loteria ??

  ... ja em vaig imaginar !!!!!!!!! No m'expliquis millor !!! (Aquests nens)!

 5. Wow, good for you, my friend !! Was this a secret negotiation?

  So, your blog will become part of Bentley Systems, and you are actually traveling to Tibet?

  I am very happy to hear of your success !!

 6. ... He de ser sincer i m'he menjat pel títol, que m'anava a unir al sindicat de Geofumadas (se suposa que hi ha president). Però conforme anava llegint- espero no errar- m'adono que el vas escriure abans de les 12: 00 hrs. del dia 28 del present mes i any.

  Per tant! Feliç Dia per a tu també!

  En cas que sigui cert ... trucaré a votació perquè cremem caixes de Bentley en les places !!!!!

  Una abraçada i salutacions

 7. Me la vaig empassar ... encara que aquest matí vaig dir «Compte amb el 28 / 12 que algun boludo pot fer una broma ......» =) .. Ja ... .Bé, la veritat d'una banda m'alegro que segueixis i d'altra m'entristeix perquè m'havia empassat el teu vers i ja m'estava posant content per vós ....
  A seguir laburando nomás ....

  Salutacions! i Bon començament del 2010!

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc té validesa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen les dades dels teus comentaris.