37.5 segons de la teva últim petó

Dir-te que no, hauria estat més fàcil que sentir-t'ho dir. Fa mal dur aquí al cor, no que no ho esperés, no ara, potser mai.

el teu últim bes És per això que et demano aquest un últim petó. No gaire llarg, ni molt curt. només de 37.5 segons a partir del contacte dels meus secs llavis amb el plom de llapis de llavis en el teu carnosa boca. Sense preàmbuls, més que l'abraçada sota noves condicions, suau, fort, intens, fins que pugui sentir la teva respiració després de la meva orella esquerra i el teu bategar al meu estèrnum pressionat pel teu mugró dret.

Sense prejudicis del que va ser, del que no va ser, molt menys del que -sabem- no serà. Que em miris als ulls, amb la altre temps sensació de papallones, que plorem amb els ossos pel que se'n va anar, per la qual cosa es va quedar, de manera que -suposo- mai sabrem on està.

Que em prestis avui teus llavis, per a mi, i que prenguis avui els meus en embenat. Ni forta, ni suau, sense llengua, ni tant. Només vull sentir la màgia del teu alè el contacte químic -que conec- que et estremeix l'espinada en lira i es trosseja en la caiguda lliure dels meus timbals.

15 segons per sentir en el teu infaltable Xiclet Clorets, el record que existies abans, abans que es fessin coses a perdre -ia guanyar-. Per assegurar que la teva mirada em persegueixi en els insomnis, els teus somriures tendres, i els teus riallades estrepitando com el ressò de chiflones, confosos amb els crits de extraviats pescadors, allà en la foscor intensa, per on surt la Chilica.

15 segons per confirmar que ningú pot estimar -o deixar de fer-ho- de la nit al dia, al vespre, a la nit, a l'altra. Per oblidar-te entre les cames d'una altra noia, les teves gemecs amb els seus, sepultarte en l'halo de la seva ventre i revivirte en el petó dels seus llavis -aquest petó-.

7 segons per envellir amb tu, recordar que encara vius, en algun lloc, i oblidar que ja no estàs amb mi -no en el meu espai-, si en el meu temps. Que em estranyes, que em oblides, en les teves rínxols, amb el tint que el moment va voler, amb els cabells blancs que infal·lible existeixen. Per tocar-te en la pedra de la meva tòrax, reviure les ungles pels rius de la meva esquena, al límit del traç, encara que ja no existeixis.

medi segon per a aquest dia -o la nit-, quan el batec arribi al límit, i just allà, quan la sang no alimenti als meus gots capil·lars, i els meus llavis es tornin secs, freds perquè ja no viuen ...

Pugui sentir, d'aquest costat -i de l'altre-, per última i primera vegada, la mateixa sensació d'aquest petó.

Perdó pels nens que vesteixin el bloc. Va ser sense voler volent.

7 Replies to "37.5 segons de la teva últim petó"

  1. si ... menys que malament. Segur que aquestes coses passen des d'aquí fins a l'altre costat del Lempa.

  2. jaja, que pervers que ets.

    En realitat ja havia modificat alguna cosa del contingut per a llevar-li la categoria R

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc té validesa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen les dades dels teus comentaris.